Спеції
Його
додають у страви з м'яса, птиці, овочів, у бульйони. Відмінно поєднується пряність
із бобовим..
65.00грн.
*Аніс* Як приправу аніс застосовують для приготування м'ясних, овочевих та рибних страв. Зерна ..
62.00грн.
Має дуже легкий трав'яний букет, що дозволяє їй доповнювати
різні продукти, включаючи сир, м'ясо, о..
20.00грн.
Легкий смак роблять його популярним доповненням до овочевих
салатів, таких як італійська панзанелла..
63.00грн.
Ягоди барбарису додають у супи, щоб надати їм кислинку. Барбарис - приправа, яка добре доповнює
стр..
103.00грн.
Гірчиця в будь-якому вигляді ідеально підійде до всіх видів
м'яса, надасть їм гостроти, м'якості. Н..
30.00грн.
Як приправа використовується насіння, яке має приємний горіховий
аромат і м'який, приємний смак. В
..
61.00грн.
Найчастіше каррі використовують для таких страв як м'ясо,
салати з курки, рагу з овочів, тефтелі та..
32.00грн.
Cолодкувато-гострий
смак та яскравий стійкий аромат. Не
обходяться без коріандру у виробництві бул..
20.00грн.
Запашна спеція коричневого кольору, яка має
солодкувато-гострий смак та яскравий стійкий аромат. Ко..
18.00грн.
Прянощі продаються у вигляді шматочків кори, згорнутих у
трубочку або в меленому вигляді. У
кориці..
105.00грн.
Вона має солодкуватий смак і пряний специфічний аромат. З
корицею дуже смачними виходять булочки та..
72.00грн.
Вживається головним чином кондитерських виробах (печиво,
кекси, паски, пряники, фруктові пироги) і ..
328.00грн.
Кунжут часто використовують для заправки салатів або при прикрасі
випічки. Мають слабкий присмак., ..
37.00грн.
Чорний кунжут - являє собою неочищені насіння, які мають різкий
аромат і гоструватий смак. Користь ..
34.00грн.
Показано з 1 по 15 із 43 (3 сторінок)